Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (56) čelí po návratu ze Španělska internetovým útokům. Objevily se totiž zprávy, že místo aby šla do nařízené izolace, „odmítla karanténu“, „stále se pohybuje mezi lidmi“ a v současné době natáčí seriál Modrý kód, což není pravda.

Televize Prima, která seriál vysílá, natáčení z preventivních důvodů už v pondělí přerušila a Brožová dle svých slov ani neměla v plánu jít točit. Karanténu navíc dodržuje, přestože se vrátila ještě předtím, než byla státem nařízená.

„Vrátila jsem se a od té doby jsem v karanténě. Ale lidé si přečetli, že natáčím, a píšou mi hrozné věci. Nadávají mi a někteří mi dokonce přejí smrt nebo abych chytla tu hroznou nemoc,“ říká Kateřina.

„Milí přátelé i nepřátelé, prosím, chovejme se k sobě v této pohnuté době slušně. Neútočme a pomáhejme si,“ vyzývá všechny herečka, která zároveň apeluje, aby lidé situaci nepodceňovali, nosili roušky a byli v bezpečí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám