Hlavní obsah
Článek

Internet zaplavují fotky v rouškách a přimět ostatní chránit se před nemocí se snaží především známé tváře a influenceři. Mezi nimi i Veronika Arichteva (37), která na svém instagramovém profilu pobavila výčtem výhod, které nošení roušky přináší.

„Skvělý, že se nemusíte líčit, když potřebujete ven. Ten smrad z huby cítíte jen vy. Ideální na redukci váhy, když ji budete nosit i v oblasti lednice. Těma šňůrkama si perfektně vyčistíte záhyby za ušima. Kuřáci toho za den vytahaj míň. Zakryjete ten novej beďar na nose nebo blbě vyplněný rty. Nemusíte si trhat ty chlupy na bradě, dámy,“ píše herečka ke snímku, na kterém má roušku, a tak možná sama úspěšně odolává tabulce čokolády, kterou drží v ruce.

Za další klady nošení roušky považuje brunetka i zlepšení partnerských vztahů. „Když vás partner nase*e, což se v tom nepřetržitým kontaktu dřív nebo pozdějc stane, s rouškou můžete i několikrát za sebou říct “de*ile”, aniž by si toho všimnul... Takže nechápu, že ještě někdo tuhle geniální věc nenosí,“ apeluje s vtipem.

Kladných ohlasů v komentářích se Veronika dočkala nejen od fanoušků, ale i svých kolegů, jako například manželů Klusových nebo návrhářky Beaty Rajské (61), kteří se nad zajímavými nápady dobře pobavili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám