Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Amandou Bynes (38) je to opět jako na houpačce. Na sklonku loňského roku začala být někdejší herecká hvězda sdílnější na sociálních sítích. Vrátila se z léčebny, kde zjevně poznala svou novou lásku. O několik týdnů později nečekaně oznámila zásnuby. Ty však vydržely pouhé tři týdny. A týden po jejich zrušení už vypadá všechno zase jinak.

Amanda se na Instagramu pochlubila snímkem z ultrazvuku, ke kterému napsala: „Dítě na palubě!“ Stejnou fotografii sdílel i její přítel Paul Michael s popiskem: „Dítě v procesu výroby.“

Oba posty ale od té doby zmizely. Hereččin právník David A. Esquibias poskytl E! News k věci následující vyjádření: „Když jsem to viděl, okamžitě jsem začal pátrat po původu toho snímku. Úspěšně jsem docílil toho, aby byly snímky smazány. Žádám proto média, aby respektovala Amandino soukromí v tomto složitém období.“

Herečka, jejíž zákonnou opatrovnicí je její maminka Lynn, léta trpí psychickými problémy a závislostí na návykových látkách. Po posledním propuštění z léčebny prozradila, že je 14 měsíců čistá a ráda by se osamostatnila.

Zásnuby, které oznámila na Valentýna, údajně překvapily i její matku, ta by k sňatku musela dát souhlas. Krátce po zrušení zásnub Michael oznámil, že se s herečkou nerozešli, ale jejich instagramové účty byly hacknuty, aby to tak vypadalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám