Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berenika Kohoutová (33) na Instagramu zveřejnila snímek z rodinné procházky po lese. Novopečená maminka dcery Loly zůstávala poctivě v karanténě. Procházku na čerstvém vzduchu si ale teď dopřála na místě, kde nebyli žádní lidé. Proto si nevzala ani roušku. Řada jejích fanoušků ale ani to nepochopila.

„Ano procházky zakázané nejsou, ale když se každý rozhodne, že je v pohodě jít někde v Praze do lesa, bude ten les plný lidí a bohužel to ničemu nepomůže. Takže za mě stále nejlépe uděláme, když budeme doma, pokud nám to situace dovolí. Je to náročné, ale zdraví máme všichni jen jedno,“ vzkázala jí jedna z dam.

Berenika Kohoutová v době, kdy ještě byla těhotná.

„Naprosto s vámi souhlasím mám tři děti a taky sedíme doma i kluci a nikam nechodíme. Pak ovšem jsou jedinci, co na to kašlou a chodí si zvesela ven,“ přidala se další maminka. To ale Berenika nenechala bez odezvy.

„Myslím, že je v naší republice dost lesů na to, aby se tohle zvládlo, ale jasně, pokud bydlím v centru a nemám možnost vyjet někam do přírody autem, seriály to jistěj,“ napsala Berenika s tím, že rozhodně nepatří k lidem, kteří se shlukují ve skupinkách uprostřed parku.

„Jasně, tohle je samozřejmě blbý. A právě proto píšu v příspěvku, že se holt na chvíli musíme vzdát kamarádů. Ale myslím si, že opravdu vzít auto (pokud samozřejmě je) a vyjet si někam i kus za město do lesa, nemůže ublížit nikomu, naopak,“ obhajovala se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám