Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě na konci února plánoval s rodinou vyrazit do Španělska. Josef Vágner (33) si však musí stejně jako ostatní cestu do zahraničí na nějakou dobu odpustit. Stejně jako ostatní umělci má nyní dost času na rodinu, se kterou tráví čas v karanténě.

„Nakonec jsme opravdu neodjeli. Vzhledem k tomu, že se mi veškeré pracovní závazky zrušily nebo odložily, vyrazili jsme na chalupu,“ svěřil se Super.cz zpěvák, který je se svou manželkou Marlene a dcerkou Amelií nyní každý den a může se jim věnovat tak, jak během roku kvůli koncertům a divadelním představením nemůže.

„Tam můžeme být aspoň na čerstvém vzduchu na zahradě. Moc bych si nedokázal představit, že bychom byli s malou zavření doma v bytě,“ svěřil se zpěvák. Na sociální síti se pak pochlubil, jak s malou dcerkou tráví na chalupě dny. Z Amelie, která letos v září oslaví už 2. narozeniny, je roztomilá holčička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám