Hlavní obsah
Článek

Strach z nákazy koronavirem rozdělil modelku Heidi Klum (50) a jejího manžela Toma Kaulitze. Poté, co Klum onemocněla, začala se obávat, že je nakažená virem, a izolovala se od manžela, zatímco čekala na testy. Kvůli nedostatku testovacích souprav v USA modelku do včerejšího dne nebylo vůbec možné testovat.

To se změnilo až v neděli. Heidi sdílela na Instagramu video, jak manžela líbá přes sklo, zatímco čeká na výsledky. „Jako řada z vás jsem i já celý týden nemocná. Bohužel ani můj manžel, který se před pár dny vrátil z turné, se necítí dobře. Z bezpečnostních důvodů zůstáváme separovaní, dokud nedostaneme výsledky našich testů na koronavirus,“ rozepsala se v popisku videa.

„Nechceme šířit bacily a riskovat, že se naše stavy zhorší. Ačkoliv bych ho chtěla podpořit a líbat, je mnohem důležitější udělat správnou věc, a tou je nešířit to dál,“ doplnila.

Heidi natáčela pořad Amerika má talent, v němž je porotkyní, když onemocněla. Přestože se neprodleně snažila nechat testovat na virus a navštívila dokonce dva různé lékaře, neuspěla. V pátek se prostřednictvím sociálních sítí ozvala fanouškům z postele a chraplavým hlasem jim vysvětlila, proč pozastavili natáčení. „Buďte opatrní. Zůstaňte doma, pokud se necítíte dobře,“ apelovala na sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám