Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sebrala odvahu a odletěla tisíce kilometrů daleko. Známá módní návrhářka Beata Rajská (61) odcestovala prezentovat svou tvorbu na probíhající týden módy do Indie. Na cestu se vydala i přes obavy z nákazy koronavirem. Svým fanouškům z místa poslala snímek v roušce.

„Tak trochu jiny fitting. V žádném případě situaci nepodceňuji a těch telefonů mezi blízkými a mnou už několik proběhlo. A určitě se několik z vás diví, jestli jsem se už úplně nepomátla. Věřte, že se to ve mně pralo,“ napsala návrhářka ke snímkům z Bombaje, kde bude mít svou přehlídku.

„Na jedné straně dodržet slib, na druhé straně velký rozruch v podobě viru. Dennodenně jsem sledovala mapy světa, zjišťovala statistiky a bohužel si myslím, že v tomto případě je to příroda a Někdo v Universu nebo ad Universem, kdo rozhoduje,“ rozepsala se Beata Rajská, která nejen během cesty, ale i při zkoušení svých modelů nosí ochranou roušku. „Mám napsat, že mám strach. Napíšu, že mám obrovský respekt z nebezpečí a zodpovědně přistupuji ke všemu,“ dodala návrhářka z Indie, kam krátce před zákazem odletěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám