Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn rockera Pepy Vojtka (58) a jeho ženy, bývalé tanečnice Jovanky Vojtkové, už jako sedmiletý vkročil do hereckého světa. Mj. si zahrál v televizním filmu Past, kde ztvárnil syna Jiřiny Štěpničkové Jiřího v dětském věku, a objevuje se také v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

V té hraje chlapce Filipa, který se stane obětí šikany ze strany spolužáků. O svém trápení ale před otcem (Radim Fiala) mlčí. Scény, v nichž se řeší šikana, vyžadovaly přípravu. Adámek totiž tak docela nerozuměl všem aspektům situace.

„Když jsme se spolu učili texty a vysvětlovali si tuhle situaci, Adam nechápal, proč Filípek o svém trápení mlčí, proč se rodičům nesvěří. Vysvětlila jsem mu, že ne každé dítě je k rodičům tak otevřené jako on k nám a že je moc důležité ukázat dospělým, jak některé děti mohou na šikanu reagovat,“ uvedla Vojtková. „Třeba tento příběh může někomu jinému pomoci nebo otevřít oči,“ věří Vojtková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám