Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí měl v Los Angeles premiéru dokument My Truth: The Rape of Two Coreys, v němž herec Corey Feldman (48) mluví o zneužívání dětí. „Pedofilie je největší problém Hollywoodu,“ řekl britskému The Guardianu.

Ve filmu odtajnil údajná příkoří, která se v minulosti stala jemu a jeho kamarádovi Coreymu Haimovi (†38). Ten se už k tématu vyjádřit nemůže, protože v roce 2010 zemřel na zápal plic.

Feldmanovi údajně sdělil, co se stalo při natáčení filmu Lucas v roce 1986. „Tohle nebylo něco, co by mi sdělil, když umíral, jakože mimochodem. Řekl mi to velice detailně: ‚Charlie mě ohnul mezi dvěma scénami, na můj zadek vylil olej a znásilnil mě během dne. Kdokoliv mohl jít kolem a vidět to,“ tvrdí.

Zahraniční média uvádějí, že jmenovaným má být herec Charlie Sheen, který však obvinění už v roce 2017 popřel. A učinil tak i nyní: „K těmto nemocným, překrouceným a výstředním obviněním nikdy nedošlo,“ řekl k novému dokumentu webu HuffPost s tím, že všechny nabádá, aby si prověřili zdroje a přečetli si, co k tomu řekla Haimova matka.

Ta v roce 2017 pro Entertainment Tonight popřela, že Sheen jejího syna zneužil. „Můj syn Charlieho nikdy nezmínil. Nikdy jsme o Charliem nemluvili,“ řekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám