Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) je šťastným otcem a své potomky hodlá rozmazlovat do konce svého života. Je si vědom toho, že je jejich vzdělání velmi důležité, a proto své dceři Charlotte Elle (5) vybral opravdu prestižní základní školu. Charlottka tak příští rok v září nastoupí na PORG, což je gymnázium a základní škola, kde funkci ředitele vykonává Václav Klaus mladší. A co si budeme povídat, kvůli školnému bude muset zpěvák sáhnout hluboko do kapsy.

PORG (dříve První obnovené reálné gymnázium) vybrali Gottovi velmi dobře. Škola se totiž podle výsledků státních maturit stala nejúspěšnějším gymnáziem. Ale za velký úspěch se také platí velké peníze. Základní devítileté vzdělání Charlotty vyjde na milión korun. Pokud se rozhodne na škole také maturovat, bude tatínek muset zaplatit dalších čtyři sta tisíc korun.

„Je to nejlepší škola ze všech a měla nejlepší maturitní výsledky. Klade důraz na angličtinu, což je v dnešní době nesmírně důležité,“ řekl Blesku zpěvák. S angličtinou by neměla mít půvabná Charlotte žádné problémy. Ona i její sestra Nelly chodí totiž do anglické školky, kde se mnohému naučí. „Mají tolik angličtiny, že už s nimi doma anglicky mluvit nemusím. Naopak se snažím alespoň číst v češtině,“ uvedla v jednom z rozhovorů manželka Karla Gotta Ivana (48).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám