Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do starého železa ještě nepatří, přesto se oblíbenému moderátorovi a zpěvákovi Miloši Pokornému nevyhnuly zdravotní komplikace a musel pod kudlu. Podstoupil operaci kyčelního kloubu, která ho na několik měsíců uvedla mimo provoz.

Zdravotní obtíže přišly do života zpěváka kapely Těžký Pokondr v tu nejméně vhodnou dobu. Zanedlouho se totiž objeví jako nový moderátor rádia Expres FM v premiérovém pořadu Ranní klub, kterým bude každý všední den provázet.

Naštěstí je Pokorný už tři měsíce v rukou odborníků a navíc poslušně rehabilituje v lázních Luhačovice, kde má nejen čerstvý vzduch, ale i blahodárné minerální prameny. Daří se mu dobře, a tak se své ranní show, která startuje na apríla, nemůže dočkat. „Přicházím s trochu jiným formátem rána, než je u nás běžné. Budeme mít pestrý informační záběr, nebudou chybět hosté, speciální rubriky a připravujeme i unikátní prvky. Chtěl bych lehce rozčeřit vody rádiových pořadů, které jsou momentálně k poslechu,“ prozradil natěšený moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám