Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší dětská hvězda Amanda Bynes (38) na Valentýna šokovala fanoušky, když oznámila zásnuby. Následujícího dne představila světu i snoubence Paula Michaela, s nímž se na sklonku loňského roku seznámila v léčebně. Zamilovanost ale neměla dlouhého trvání. O pouhé tři týdny později se rozešli. Z hereččina instagramového účtu také zmizely všechny jejich společné fotografie.

Rozchod potvrdil sám Michael: „Ano, rozešli jsme se. Stejně ji ale miluji. Je to moje nejlepší kamarádka,“ sdělil časopisu In Touch. Amanda prý nenese rozchod vůbec dobře.

„Hodně ji to rozrušilo a nesnáší to dobře,“ sdělil údajný anonymní zdroj Us Weekly. K rozchodu prý přispěl fakt, že je herečka nesvéprávná, její opatrovnicí je už několik let její maminka Lynn. Podle některých tvrzení rodiče nesouhlasili se sňatkem, k němuž by matka jakožto opatrovnice musela dát svolení.

Amanda, která se léčí ze závislosti na drogách a s psychickými problémy, poznala Michaela na srazu Anonymních alkoholiků. Zasnoubili se po třech měsících vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám