Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) ví, jak si udržet pozornost svých víc než jedenácti miliónů fanoušků na Instagramu. S lidmi komunikuje prostřednictvím fotek z pódií, rodinných snímků se snoubencem i dětmi, inspiruje je svým zdravým životním stylem a ani dráždivější obsah v jejím feedu nechybí.

Když před pár dny sdílela fotku v bikinách, pořízenou před zrcadlem v koupelně, sklidila za ni přes osm miliónů lajků, což je i v případě JLo mimořádné číslo. Nyní ale přišla s ještě silnějším kalibrem...i podle ohlasů. Posuďte sami.

Kromě detailního záběru na zpěvaččiny pověstné křivky nelze ignorovat ani obrovský zásnubní prsten, který svádí k otázkám, kdy do toho se snoubencem Alexem Rodriguezem konečně „praští“. „Když spolu plánujeme být po zbytek našich životů, kam spěchat?“ odpovídá na dotazy stran svatby Lopez.

Jennifer je zasnoubená už popáté. První diamant dostala od Ojaniho Noy, další jí navlékl tanečník Cris Judd, třetí herec Ben Affleck. Ke svatbě v tomto případě však nedošlo. A zpěvaččiným čtvrtým snoubencem a následně třetím manželem byl zpěvák Marc Anthony, otec jejích dvojčat Maxe a Emmy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám