Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tady už můžete jen žasnout. Že věk je jen číslo, dokazují čím dál více nejen zahraniční celebrity, ale i ty naše. Jednou z nich je i Simona Krainová. Modelka by i tři roky před padesátkou mohla strčit o generaci mladší kolegyně do kapsy a výstavní figurou se může chlubit i její starší sestra Yvona (52).

Společně si užívají na dovolené na exotickém Zanzibaru, kde taky nafotily snímky v bikinách. Svými postavami, na kterých Simona i Yvona pravidelně dřou, se pochlubily na sociální síti a okamžitě vzbudily pozdvižení.

Nejenže jde jen těžko poznat, která je která, ale při pohledu na jejich štíhlé pasy a dlouhé nohy se musí zajíkat snad každý. „To je sen! Kéž bych ve vašem věku, vlastně v jakémkoli věku, měla takovou postavu,“ začaly pod snímek od moře psát sledující. „Prostě top. Každá by vám mohla závidět! Jako dvacítky jste,“ stálo v jedné z dalších zpráv, které se od fanynek pod provokativní fotkou začaly hromadit.

Reklama

Další články

Načítám