Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Kristýna Plíšková je zamilovaná. Dvojče slavnější Karolíny Plíškové (32) se na koncertě umělce Malumy v O2 areně pochlubilo novým přítelem.

A není to nikdo neznámý. Podle iSport.cz randí Plíšková s obráncem fotbalové Sparty Dávidem Hanckem. „Maluma, kotě! S mým baby – Dávidem Hanckem,“ napsala si na Instastories Plíšková a ke vzkazu navíc přidala srdíčka.

Dávid Hancko přitom ještě loni randil s vítězkou Miss Universe Slovenské republiky Laurou Longauerovou. Začátkem roku se ale rozešli.

„S Dávidem jsme si dali trošku zvláštní novoroční dar, dali jsme si vzájemnou svobodu," řekla tehdy Laura s tím, že ve vztahu se slovenským fotbalistou nebyla šťastná.

„Do určitého světa a k některým lidem jsem nikdy nepatřila a duší ani patřit nikdy nebudu. Jsem v mnohých věcech jiná. Přestala jsem být šťastná, a proto odcházím," vysvětlila modelka. Tak snad bude s Dávidem šťastná Kristýna.

Plíšková, která si ráda vybírá sportovce, k nimž má blízko, dříve chodila s hokejistou Dominikem Volkem. Její sestra Karolína je vdaná za sporťáka a svého manažera Michala Hrdličku (35).

Reklama

Další články

Načítám