Hlavní obsah
Článek

Už rok uplynul ode dne, kdy Jiří Pomeje (†54) prohrál svůj boj se zákeřnou rakovinou. Známý herec po sobě zanechal nejen řadu filmů, ale také dceru Aničku (6), kterou měl s manželkou Andreou (35). Ta se dle svých slov s Jirkovým odchodem stále nevyrovnala.

„Jirka tu moc chybí. Není den, kdy bych si na něj nevzpomněla,“ svěřila se Super.cz známá DJka s tím, že má stále problém zvyknout si na to, že už tady Jirka není. „Stále jsem se k tomu všemu ještě nepostavila čelem a to, že tu není, si zvláštním způsobem nepřipouštím,“ svěřila se Andrea, která se Pomejemu snažila s jeho nemocí a životním stylem pomáhat.

Manželství však poslední roky příliš nefungovalo a Andrea se s Jiřím rozešla, jejich svazek ale ukončen nebyl. Přestože má nyní Pomeje fungující vztah, na zesnulého manžela stále myslí.

„Moc mě mrzí, jak to všechno dopadlo. Zanechal po sobě spousty práce, natočil krásné pohádky a filmy, které tu budou ještě hodně dlouho dělat radost,“ prozradila Andrea s tím, že na hrob Jiřího, který je v Jižních Čechách, se nevydá. „Anička tam s babičkou už byla, já se s ním spojuji jinak,“ dodala Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám