Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez rozmýšlení by mohla opět zkusit štěstí v soutěži krásy. Michaela Štoudková (38) v roce 2005 získala titul II. česká vicemiss a od té doby se takřka nezměnila. Půvabná modelka a blogerka vypadá i několik let po své účasti v soutěži naprosto senzačně.

Což pravidelně dokazuje během svých dovolených, kde se nechává fotit v plavkách. Naposledy si kráska vyrazila se svým přítelem do Thajska, kde nejen poznávali místní kuchyni a krásnou přírodu, ale taky trávili čas ve vlnách. Ať už na surfu, nebo při obyčejném koupání.

Jednou takovou fotkou se modelka pochlubila i na sociální síti. Nejdříve přidala snímek z moře se svým partnerem a pak se pochlubila svým dokonalým pozadím pod mořskou hladinou. A nutno říct, že takový zadeček lze půvabné Míše opravdu jen závidět. Za dokonalou figurou Štoudkové nestojí pouze skvělá genetická výbava, ale také pravidelný sport, díky kterému má modelka stále figuru jako při své účasti v České Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám