Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná si ho ještě pamatujete ze soutěže Hlas Česko Slovenska, kdy se ještě pod svým občanským jménem David Bisek probojoval do finále. Tento pop a R'n'B zpěvák, který si nyní říká Davee, se opět hlásí o slovo.

Se svým parťákem Markem Donátem, známým jako Dony, vydávají svoje první album Hollywood. Dvojice společně vydala pilotní klip k písni s názvem Hollywood. Jak už název songu napovídá, první počin českého projektu ovlivnila jejich návštěva Los Angeles v roce 2018, od té doby se také staly pro dvojici zásadní události popsané v textech. „Člověk z těch míst odjíždí s energií a plný inspirace, která je pro hudbu důležitá. Jak říkám, duší jsem Kaliforňan a je mi tam nejlíp,“ popisuje Davee.

Na desce o osmi skladbách dvojice zúročila svou všestrannost a cit pro hudbu. „Album je žánrově velmi rozmanité – najdete na něm prvky od klasického rapu, přes dnešní moderní, spíše melodický rap až ke klasickým vokálům,“ vysvětluje Dony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám