Hlavní obsah
Článek

Karolína Kokešová (28), která získala po Taťáně Gregor Kuchařové, Monice Žídkové a Tereze Fajksové teprve jako čtvrtá Češka v historii prvenství na světové soutěži krásy, nafotila první oficiální fotografie po své korunovaci na světové soutěži Miss Global.

Titul získala před měsícem v Mexiku. Karolína si nyní může naplno užívat vše, co s sebou přináší její titul Miss Global. Dnes odletěla na indonéský ostrov Bali, kde začne plnit své povinnosti související s titulem světové královny krásy.

Na Bali se setká s pořadateli soutěže Miss Global, proběhne focení i seznámení se s dalším programem, který absolvuje v průběhu svého ročního kralování. "Zatím vím, že bych měla být v zahraničí velmi často. Je paradox, že jsem se do České Miss přihlásila, abych začala více pracovat v Čechách a mohla se více věnovat příteli a rodině, a výsledek je, že bych měla cestovat více než kdykoli předtím," řekla Super.cz Karolína, která byla před soutěží krásy velmi úspěšnou modelkou v zahraničí.

Karolína Kokešová

Karolína v Čechách stihla se známou fotografkou Annou Konievou nafotit první snímky s korunkou a šerpou vítězky Miss Global. Anna si spolupráci s krásnou Karolínou nemůže vynachválit.

"Vždycky je skvělé, když se mi před objektiv postaví zkušená modelka, která přesně ví, jak se správně tvářit a jak pózovat. Karolína tohle všechno má, a navíc je opravdu nádherná, takže to je pak focení vyloženě radost. Ohromně si vážím téhle příležitosti, že jsem mohla nafotit první oficiální fotografie Karolíny po jejím vítězství na Miss Global," uvedla s úsměvem Konieva, pro kterou toto focení bylo započetím dlouhodobé spolupráce s Českou Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám