Hlavní obsah
Článek

Už delší dobu uvažovala dýdžejka Lucca (45) o tom, že nafotí nové promo snímky. Nyní svůj plán zrealizovala a Super.cz se jako první pochlubila výsledkem.

„Chtěla jsem změnu a něco úplně jiného, a tak jsem požádala svou kamarádku Renatu Langmannovou o radu, kdo je v Česku nejlepší fotograf. Ona mi doporučila Lucii Robinson,“ nechala se slyšet hudebnice, občanským jménem Lucie Dvořáková.

S výslednými snímky je prý manželka zakládajícího člena kapely Lucie Michala Dvořáka (58) spokojená hlavně proto, že na nich vypadá mladší.

„Celé focení probíhalo ve skvělé, naprosto pohodové a zábavné atmosféře. Největší zábava byla hlavně při vymýšlení outfitů, kdy já sama bych byla trochu konzervativnější, ale Lucie mě viděla jinak a teď jsem ráda. I účes byl její nápad. Normálně nosívám rovné vlasy,“ vzpomíná na focení Lucca a jedním dechem dodává:

„Na konci focení se dostalo na experimentálnější fotky, kdy mně vizážistka nasypala na vlasy spoustu sypkých barev a já házela hlavou a to se fotilo. Trochu jsme byli všichni a i studio zapatlaní, ale výsledek je velmi efektní.“

Promo snímky se jí budou hodit, protože v práci nepolevuje. „Fotky budou sloužit na vizuály k mým vystoupením. Už teď mohu prozradit, že v létě vystoupím na velkém a úžasném Beats For Love v Ostravě, na legendárním Mácháči, který oslaví dvacáté výročí svého vzniku, na Festia festivalu na Křižíkově fontáně a hlavně 1. 8. opět po roce společně s Carlem Coxem také na Křižíkově Fontáně na výstavišti v pražských Holešovicích,“ tetelí se Lucca, která patří mezi nejvýraznější postavy české taneční scény.

Reklama

Další články

Načítám