Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Chris Noth v úterý oznámil, že se s manželkou Tarou Wilson stali dvojnásobnými rodiči. Do rodiny přivítali druhého syna, dostal jméno Keats.

Fotkou chlapečka se Noth pochlubil na sociální síti, kde už má nepočítaně gratulací. Mimo jiné od kolegyně ze seriálu Sex ve městě, v němž si zahrál hlavní mužskou roli, pana Božského, Kristin Davis, představitelky Charlotte. „Ach můj bože! Je perfektní a krásný! Všem vám moc gratuluji,“ napsala příteli.

Noth a Wilson jsou manželé od roku 2012 a vychovávají spolu dvanáctiletého Oriona Christophera. Seznámili se v newyorském baru, který herec spoluvlastní a jeho žena tam pracovala. „Svým způsobem je těžké mít bar, protože zaprvé tam chtějí všichni vaši přátelé pít zadarmo a zadruhé se může stát místem, kam chodíte nejčastěji - a pokud se rádi napijete jako já, zjistíte, že tam trávíte děsivě moc času,“ uvedl Noth.

V jeho případě se však návštěvy vyplatily. A i když začátky jejich vztahu nebyly snadné, protože se prý - jak Tara uvedla - rozcházeli pomalu každý týden, už roky tvoří spokojenou rodinu.

Reklama

Další články

Načítám