Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne každý má ambice stát se velkým šéfkuchařem a otevřít si vlastní restauraci. Někomu ke štěstí stačí dělat catering při natáčení dokumentu.

Přesně to je snem upovídaného Daniela, který se přihlásil do kulinářské show MasterChef Česko. Na casting přijde ve velmi dobré náladě a s porotou ve složení Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář začne vtipkovat. O své budoucnosti má mladý kuchař jasné představy. Rád by, aby v jeho cateringu bylo spoustu odhalené kůže.

„Určitě bych tam chtěl mít sexy servírky a kuchaře v plavkách, to by bylo super,“ nechal se slyšet. Na to pohotově zareaguje Přemek Forejt: „Takže na dokumentu bude kuchař v plavkách a holky v bikinách. A vy budete v plavkách, nebo v těch bikinách?“

„Já budu úplně bez bikin. Tělo na to mám, ne?“ prohlásí sebevědomě Daniel.

Diskuze, která se z vaření pomalu přesouvá k posuzování vnější krásy, vygraduje otázkou dalšího porotce Jana Punčocháře: „Víte, co bych chtěl ještě hrozně vidět? To tělo,“ prohlásí šéfkuchař. Jak na výzvu zareaguje amatérský kuchař Daniel, se podívejte ve videoukázce.

Reklama

Další články

Načítám