Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Bieber (30) se netají tím, že užíval drogy, aby unikl před životem ve světle reflektorů. Přiznal také, že poprvé vyzkoušel marihuanu, když mu bylo 13 let. K té se později přidal alkohol a další narkotika. Bral léky, extázi a zkoušel i lysohlávky.

O svých závislostech mluvil v další epizodě dokumentárního seriálu Seasons, který běží na YouTube. „Byl to pro mě únik. Byl jsem hodně mladý. Přikládal jsem důležitost jsem špatným věcem, protože mi je prostě naservírovali. Pravdou je, že jsem nikdy nevěděl, co je správně. Rodiče mě nikdy nenaučili, jak být týmovým hráčem,“ popsal své chování.

Doplnil, že málokdo ví, jak silné jeho závislosti byly. „Bylo to, jako bych umíral. Bylo to vážně šílené a děsivé,“ dodal. Justin měl kvůli drogám v minulosti dokonce oplétačky se zákonem.

S problémy mu pomohla jeho víra: „Řekl jsem si, Bože, jestli existuješ, dostaň mě z toho, zbav mě těch prášků a já udělám všechno ostatní. Nikdy jsem nic nedělal, všechno za mě dělali jiní. Přestal jsem s prášky, ale nikdy neřešil jádro problému, takže jsem se jenom točil v kruzích," vysvětlil.

Dnes mu místo drog s psychickými problémy pomáhá především kyslíková metoda, komoru má dokonce doma, a terapie pro závislé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám