Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Miami dorazila Lady Gaga (38) primárně na Super Bowl, čas byl ale i na jiné radosti. Místo hotelu s novým partnerem pobyli na jachtě, kde vznikla i fotka, jíž followerům na Instagramu svůj vztah oficiálně potvrdila.

Novým přítelem zpěvačky je podnikatel Michael Polansky, s nímž randí od konce loňského roku. První příležitostí, kdy jej ukázala po svém boku, byl zmíněný Super Bowl, na který byly upřeny zraky miliónů lidí po celém světě. Fotku postla o den později s komentářem, že si v Miami užili spoustu zábavy.

Hvězdami komerční přestávky na Super Bowlu byly letos zpěvačky Shakira a Jennifer Lopez, jimž Lady Gaga, která zde vystupovala v roce 2017, vysekla poklonu. „JLo, Shakira a jejich hosté byli neuvěřitelní. Byla to zábava, tančila jsem a smála se celou dobu. Jste tak silné a sexy ženy, na kameru i mimo ni. Miluju vás, vy talentované a krásné holky,“ napsala.

Před Polanským byla Lady Gaga ve vztahu s Christianem Carinem, který jí dokonce navlékl zásnubní prsten. Rozešli se loni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám