Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to, že je na Českém plese s kamarádkou Nikol Kouklovou, s níž jsme ji viděli v rámci večera nejčastěji, ale bylo tomu jinak. Herečka Marie Renčová sice neměla jako doprovod manžela, režiséra Filipa Renče (58), zato jsme ji zahlédli hned se dvěma pohlednými chlapíky.

"To jsou moji bratři, mám ještě jednoho a je tady také moje sestra, která pomáhá s organizací. Takže dohromady je nás pět," vysvětlovala Maruška, že neflirtuje s mladíky o generaci mladšími, než je její muž. Ostatně Filip prý nežárlí, manželé si důvěřují.

Marušce to na plese, který si užívala se sourozenci, slušelo. I když má prý problém najít šaty, které by jí seděly. "Jsem hodně štíhlá, po dítěti ještě víc než dřív, tak mi málokteré padnou," vysvětlovala herečka, která nakonec našla ten pravý model u návrhářky Petry Pilařové, kam vyrazila právě s Nikol, která zvolila mnohem odvážnější outfit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám