Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) je zkrátka Madonna, i když je jí přes šedesát, image rebelky a provokatérky je jí stále vlastní. Momentálně je uprostřed turné Madame X a ve středu odehrála koncert v londýnském Palladiu. Během koncertu na sebe práskla i několik peprných detailů, které by si možná bylo lepší nechat pro sebe.

„Jak se říká chlapovi s malým penisem?“ zeptala se diváků během pauzy. „Odpověď zní, nemám kur*a ponětí. Nikdy jsem nebyla s chlapem s malým pérem. Víte, na velikosti záleží, nepředstírejte, že ne!“

Jako by tato informace nebyla dostatečně obohacující, svěřila se i s další: „Většinou zakleknu na 20 minut a to stačí. Bylo mi řečeno, že jsem v tom dobrá,“ popsala své kvality v oblasti sexu.

Madonna byla v minulosti provdaná za herce Seana Penna a režiséra Guye Ritchieho. Jejími milenci byli například model Kevin Sampaio (31), hollywoodská legenda Warren Beatty (82), rapper Vanilla Ice (52), snoubenec JLo Alex Rodriguez (44), Carlos Leon (53), s nímž má dceru Lourdes, a další. Seznam je téměř nekonečný a vskutku rozmanitý.

Momentálně je jejím milencem o 36 let mladší tanečník Ahlamalik Williams. S tím podle TMZ randí už přes rok a vztah má být dokonce vážný. Williamse vyvezla i na nedávnou dovolenou s dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám