Hlavní obsah
Článek

Patrik Děrgel (35) se před koncem roku nepříjemně zranil a s následky se potýká dodnes. „Natrhl jsem si křížový vaz v koleni,“ řekl herec a nováček v seriálu Ordinace v růžové zahradě s tím, že nešlo o nerozvážnost, k úrazu přišel při běžné chůzi.

Zranění bylo natolik vážné, že se Děrgel několik týdnů nemohl postavit na nohy a hrozila mu operace. Pod kudlu, zdá se, nakonec nepůjde. „Už rehabilituji. Operaci jsem se snažil vyhnout a myslím, že se to povedlo,“ doufá herec.

Práce se jeho indispozice dotkla částečně, na rozdíl od jeviště - Děrgel působí na několika pražských scénách v asi desítce her - se dá při natáčení ledacos schovat. Svým závazkům pro Novu tak mohl navzdory zdravotnímu stavu dostát.

„Došlo však k nezbytným režijním úpravám, tak aby hercovo zranění nebylo divákovi zřejmé a současně aby herec nebyl ohrožen zdravotně,“ uvedla PR koordinátorka pořadu Kateřina Kotalová. Diváci tak představitele mladého doktora Patrika Máry teď nějakou dobu uvidí sedět nebo stát. Na scény při chůzi, respektive na záběry nohou při chůzi dostal herec dubléra. Stále totiž výrazně kulhá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám