Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedělní předávání cen Grammy má pro Gwen Stefani (54) trochu nepříjemnou dohru. Fanoušci na sociálních sítích hromadně komentují zpěvaččin vzhled. Vypadá podle nich „jinak“, „strnule“ a veřejně se jí ptají, co provedla se svým obličejem. Zpěvačka na komentáře zatím nereagovala.

„Ach bože, co to Gwen Stefani udělala se svým obličejem?“, „Hej, Gwen, přestaň už s plastikami/ botoxem na svém (dřív) krásném obličeji! Začínáš vypadat stejně uměle jako Madonna!“ nebo „Obličej Gwen Stefani tvoří z 99 % výplně a z 1 % kůže“. Tyto a podobné komenty si teď může interpretka hitu Hollaback Girl přečíst na sociálních sítích.

Stefani se během galavečera ukázala ve více šatech, upravovala si i líčení. Snímky, které lidé komentují, vznikly při focení na červeném koberci, kam zpěvačka přišla ve světlé róbě Dolce&Gabbana, které uzpůsobila i make-up, zvolila méně výrazný, než na jaký jsme u ní zvyklí. I to možná přispělo k „jinému“ vzhledu... Vzpomeňte si například na Pamelu Anderson, kterou kvůli nahému líčení, kterému před pár lety propadla, někteří lidé ani nepoznávali.

Otázkám ohledně plastických operací před několika roky čelila i herečka Renée Zellweger. Později se k tomu vyjádřila v tom smyslu, že ve skutečnosti vypadala oproti fotkám v médiích normálně. A že v životě má na práci důležitější věci než řešit takové malichernosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám