Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2014 rozvířila vody nekonečného seriálu Ulice. Začínající herečka Klára Miklasová se na obrazovkách začala objevovat v roli psychopatky Alice. Pohledná brunetka pocházející z Ostravy nyní dostala další příležitost, hlavní roli v novém mysteriózním thrilleru Daria, který jde do kin.

Nutno říct, že nejen díky svému podmanivému pohledu byla Klára na slavnostním uvedení snímku nepřehlédnutelná. Do pražské Lucerny dorazila v dlouhých večerních šatech s černou sukní a tělovým topem. V tom předvedla bujný dekolt a byla ozdobou večera.

Pro Kláru je titulní role v novém snímku první velkou filmovou příležitostí a nad nabídkou se příliš nerozmýšlela. „Líbil se mi už scénář a myslím, že je zajímavé točit něco neobvyklého, co v Čechách není úplně běžné,“ prozradila herečka, která na plátně se svým hereckým kolegou Jaromírem Noskem předvedla hned několik milostných scén.

„Míra je můj kamarád, znali jsme se už před tím, takže ta spolupráce byla příjemná a hodně mi to tím ulehčil. Intimní scény jsou při natáčení velmi technické a není to tak příjemné a hezké jako ve filmu, byli jsme rádi, že jsme je měli za sebou,“ řekla na premiéře Miklasová.

Reklama

Další články

Načítám