Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratr rapperky Nicki Minaj (41) Jelani Maraj (41) byl v pondělí odsouzen k 25 letům za mřížemi, které si odsedí v newyorské věznici. Maraj byl v roce 2017 shledán vinným ze sexuálního napadení dítěte a zanedbání péče.

V roce 2015 opakovaně znásilňoval svou nevlastní dceru, zatímco její matka byla v práci. Také jí vyhrožoval, že matku pošle pryč, pokud to někomu řekne. Oběť, dívka, které je nyní 14 let, vypověděla, že ke znásilňování docházelo čtyřikrát týdně, někdy i dvakrát denně. Kvůli zneužívání pomýšlela často na sebevraždu.

Marajovi nepomohla u pondělního soudu ani omluva. „Rád bych se omluvil za bolest, kterou jsem způsobil. Měl jsem velký problém s pitím," uvedl u soudu Nassau County Supreme Court.

Svědkem zneužívání byl i dívčin mladší bratr, kterému v té době bylo pouhých osm let. Ačkoliv dětem Maraj vyhrožoval, chlapec o incidentu nakonec řekl ve škole. Maraj byl zatčen v prosinci 2015. DNA z pyžama jeho nevlastní dcery se shodovalo s jeho.

Nicki zaplatila za bratra kauci ve výši 2 288 300 korun, když byl poprvé zatčen. Před jeho zatčením si sourozenci prý byli blízcí. Během procesu se však odcizili. V roce 2016 napsala rapperka soudci dopis, v němž se snažila vykreslit bratrovu laskavou povahu, aby mu snížil trest. To jí ale nevyšlo.

Paradoxně se rapperka v loňském roce provdala za registrovaného sexuálního devianta Kennetha Pettyho, který byl minimálně dvanáctkrát ve vězení, z toho jednou za znásilnění šestnáctileté dívky a jednou za vraždu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám