Hlavní obsah
Článek

Herečka Lena Dunham (37) je obvykle veselá kopa a nebere se příliš vážně. Pro časopis Cosmopolitan se však tentokrát rozpovídala o více než vážných tématech. Dunham přiznala, že se po prodělání hysterektomie stala závislou na lécích, které nepěkně ovlivnily její psychický stav.

V té době také procházela rozchodem a zažila i chvíle, kdy už prý nechtěla žít. „Jednou jsem se rozhlédla kolem, ležela jsem na posteli v domě rodičů. Měla jsem na sobě dvě přikrývky a stejné pyžamo, které jsem nosila už několik dní. Napadlo mě, že to přeci vůbec nejsem já,“ uvedla v rozhovoru.

„Nechtěla jsem se zabít nebo tak. Necítila jsem nic. Nechtěla jsem žít,“ přiznala. Lena se rozešla se zpěvákem skupiny Steel Train Jackem Antonoffem v prosinci 2017 po téměř šestiletém vztahu. Rozchod přišel navíc jen měsíc po hysterektomii.

Herečka také přiznala, že do svých třiceti let dost hýřila a nevěnovala pozornost svému zdraví. I proto se rozhodla, že nebude pít ani brát drogy. Stejně tak se rozhodla být na nějaký čas single a svobodného života si užívá už po 14 měsíců.

Poslední dva roky považuje Lena za nejlepší v životě, a ačkoliv jí partnerský život zatím neschází, uvedla, že se těší, až jednou potká někoho, s kým by mohla založit rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám