Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ariana Grande (30) byla na letošním udílení hudebních cen Grammy bezesporu královnou červeného koberce. V róbě od návrháře Giambattisty Valliho vypadala kouzelně. Šaty byly nejen nepřehlédnutelné, ale také prostorově náročné.

Na prestižní událost vyvedla zpěvačka maminku Joan Grande a překvapivě i otce Edwarda Buteru. S ním se pořádně nevídala od roku 2013, ale vztah se snaží podle všeho v poslední době slepit. O důvodech jejich odcizení zpěvačka zarytě mlčí. Naposledy něco málo naznačila v roce 2014.

„Byla to nejtěžší věc v mém životě. Je to soukromé, ale stalo se to loni. Trvalo mi dlouho se s tím smířit,“ uvedla tehdy s tím, že jí pomohlo, když si uvědomila, jak moc se otci podobá.

„Tolik jsem toho zdědila po tátovi a dlouho se mi to nelíbilo. Musela jsem přijmout, že nevycházím s někým, koho zároveň tolik miluji,“ nechala se slyšet.

S otcem byla v průběhu let v kontaktu jen zběžně. V loňském roce také poprvé po 18 letech oslavila Den díkůvzdání s oběma rodiči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám