Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle tedy bylo přiznání roku. Byli jsme se podívat, jak si operní pěvkyně Tereza Mátlová (48) vybírá šaty na Český ples, na němž již příští sobotu v Obecním domě vystupuje. A zajímalo nás, proč na to nemyslela s předstihem a u návrhářky Aleny Wilsn se objevila až na poslední chvíli.

"To uznávám, ale jednak jsem teď měla hodně práce, mimo jiné s přípravou desky na Belcanto. A pak Alenka ví, že vždycky na střídačku zhubnu a přiberu, tak je radši, když přijdu co nejpozději, aby se pak šaty nemusely předělávat. Když bych přišla před měsícem, byla bych třeba štíhlejší než teď," vysvětlovala Tereza.

A jakým róbám dává pěvkyně, která se může pochlubit bujnými vnady, přednost? "Chci být sexy, ale s úměrností. Nemám ráda ordinérnost. Ale nejdůležitější je, abych se v šatech dobře cítila, když zpívám. Chci tančit a bavit se, ale na Český ples jdu pracovně, takže se potřebuju hlavně v pohodě nadechnout," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám