Hlavní obsah
Článek

Jiří Krampol (85) zřejmě doufal, že problémy, které ho poslední měsíce provázely s jeho manželkou Hanou už skončí. Přesto, že se v bohnické léčebně dala Hana (†59) dohromady, začala znovu jíst, přibrala a omezila velké množství cigaret, ke svým neřestem se po propuštění znovu vrací.

„Hanička už konečně normálně jí, ale... Zase se vrátila k práškům a hodně kouřila,“ svěřil se Blesku herec, který byl i s manželkou přistižen před zmiňovanou léčebnou.

Přitom v říjnu, krátce před tím, než se Hana s léčebnou rozloučila, vypadalo všechno ještě nadějně. „Konečně se cítím jako člověk. Jen žádné moje oblečení mi není, protože jsem přibrala už sedmnáct kilo. Měla jsem 45 kilo, teď mám 62,“ prozradila nám tehdy Hanka. V plánu měla omezit kouření, také kvůli průduškám manžela, který z cigaretového dýmu linoucím se po domě trpěl. Plná optimismu dokonce přemýšlela o tom, že si po příjezdu domů najde nějakou aktivitu, která by jí zpříjemňovala všední dny.

Rekonvalescence ale zřejmě není tak jednoduchá, jak si oba manželé představovali. Sám herec potvrzuje, že musí dát všemu ještě čas, nic jiného jim prý ani nezbývá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám