Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amber Heard (37) nechvalně proslula manželstvím s Johnnym Deppem, kterého před rozvodem obvinila z domácího násilí. Svá tvrzení ovšem nepodložila důkazy a pár se nakonec vyrovnal mimosoudně. Loni Depp žaloval svou bývalou ženu za pomluvu a požaduje v přepočtu 1 126 000 000 korun. Spor stále trvá, ale Amber se jím zjevně nenechala převálcovat.

Po řadě milionářů, včetně Deppa, Elona Muska či obchodníka s uměním Vita Schnabela, byla herečka naposledy spojována s režisérem hororu To, Andym Muschiettim. S novým rokem ale přišla také nová láska a Amber nyní září štěstím po boku filmařky Bianky Butti (38).

S tou se v lednu účastnila i pochodu Women´s March 2020, kde působily jako dvě hrdličky. Amber se nikdy netajila svojí bisexualitou, v minulosti měla dlouhodobý vztah například s umělkyní Tasyou van Ree.

Bianca má na kontě pár dílů reality show a spíše krátké filmy. Bohužel se také potýká s vážnými zdravotními problémy. V roce 2016 jí diagnostikovali rakovinu prsu a boj se zákeřnou nemocí dokumentuje i na svém instagramovém profilu. Úplně první snímek na jejím účtu je selfie pořízené těsně před chemoterapií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám