Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) je během roku velmi pracovně vytížená, proto pokud to jde, tak alespoň na pár dní vyrazí do exotických krajin. Jinak tomu nebylo ani tentokrát, kdy si zabalila kufry a odletěla na několik dní na dovolenou na Maledivy.

Za průzračným mořem a bílými písčitými plážemi neodletěla herečka sama. Společnost jí dělala její dcera Kačenka, jejich společnou fotografií z ráje se nyní Brožová pochlubila. Pod fotkou půvabných blondýnek se na sociální síti okamžitě strhla vlna pochvalných komentářů.

„Sluší vám to oběma, jablko nepadá daleko od stromu, krásná po mamince,“ napsal pod fotku jeden ze sledujících. „Okouzlující děvčata, jako starší a mladší sestra, okouzlující nejen fyzicky, ale i duší,“ přidal se rázem další. Nutno říct, že hereččina dcera Kateřina opravdu vyrostla do krásy a je celá po mamince.

„Dcerka je krásná stejně jako ty,“ dodal jeden z obdivovatelů. Herečka na Maledivách nabrala síly do dalších pracovních povinností. Hned po návratu naskakuje do natáčení seriálu Modrý kód a již na jaře ji čeká zkoušení role Žofie Pešanové v obnovené premiéře muzikálu Kat Mydlář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám