Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) se letos sice dočkala řady nominací za výkon ve filmu Zlatokopky, ale bohužel jich mnoho neproměnila. Při udílení Screen Actors Guild Awards (SAG) ji i tentokrát, stejně jako na Zlatých glóbech a cenách kritiků, porazila Laura Dern s filmem Manželská historie.

Výhrou ale byly bezesporu její šperky. Jennifer vynesla diamanty za skoro 204 miliónů korun. Platinové šperky s kameny značky Harry Winston zahrnovaly náhrdelník, náušnice, náramek a prsten. Ozdobou jí byl ale i snoubenec Alex Rodriguez.

Lopez ovšem nebyla jedinou herečkou, která byla ověnčena drahými kameny. Lupita Nyong´o, známá především díky filmům 12 let v řetězech, za nějž si vysloužila i Oscara, Black Panther nebo hororu My, který jí vynesl nominaci na řadu ocenění, nebyla příliš pozadu. Vynesla šperky za více než 79 miliónů.

Už samotná róba od Louise Vuittona, kterou Lupita oblékla, byla posetá na 32 tisíci flitry a krystaly a její zhotovení trvalo více než 106 hodin. Náušnice byly osázeny diamanty s 32.78 karáty. Tři prsteny obsahovaly diamanty s 23 karáty a náramky pak diamanty s 33 karáty. Vše z dílny značky Forevermark. Ačkoliv i Lupitě unikla cena v kategorii nejlepší herečka v hlavní roli (zvítězila Renée Zellweger za výkon ve filmu Judy), na červeném koberci ji nešlo přehlédnout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám