Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sarah Michelle Gellar (42) je provdaná za Freddieho Prinze Jr. (43) už celých 18 let. Mají spolu dceru Charlotte (10) a syna Rockyho (7). A přestože hvězdě seriálu o upírech už padla čtyřicítka, postavu má stále božskou.

Předvedla ji v plavkách, když na Instagramu sdílela gif, jak do sebe kope panáka tequily. Se svými sledujícími se nedávno také podělila o to, jak trávila udílení Zlatých glóbů. Ležela v posteli se střevní chřipkou. Ta ji ale už nejspíš přešla.

Sarah se svěřila US Weekly, co je tajemstvím jejího šťastného manželství. „Každému vztahu musíte věnovat dostatek času, abyste viděli výsledky. Také si musíte hlídat své soukromí a mít věci, které jsou jenom vaše.“

Gellar se seznámila s manželem při natáčení Tajemství loňského léta v roce 1997. Randit ale začali až o tři roky později. Po dalším roce už byli zasnoubeni. Těsně předtím, než si vyměnili manželské sliby, si spolu také zahráli v komedii Scooby-Doo. O dva roky později se oba objevili i v jejím pokračování s názvem Scooby-Doo: Nespoutané příšery. V příštím roce by se herečka měla objevit hned ve dvou nových seriálech.

Reklama

Další články

Načítám