Hlavní obsah
Článek

Jak je známo, manželství krásné Kim Kardashian (43) a Krise Humphriese (26) skončilo po neuvěřitelných 72 dnech společného soužití. Veřejnost stále hledá pravou příčinu krachu. A jak se zdá, mladému basketbalistovi možná došla trpělivost. Na nedávno zveřejněném videu z jejich televizní show Kris pořádně vybuchl, když přistihl svou manželku při tréninku jógy s úplně nahým, velmi dobře stavěným instruktorem.

Prostopášného cvičení, které se konalo v jednom newyorském hotelu, v němž tehdy manželská dvojice žila, se kromě Kim zúčastnila i její sestra Kourtney s několika přáteli.

Spoře oděné dívky se pod vedením statného černocha snažily protáhnout svá těla, když v tom vešel do místnosti Kris. „To je nechutné. Tohle je můj domov. Je to tak neuctivé. Když jsem vešel, málem jsem se pozvracel,“ láteřil. „Ty jsi tak nezralý,“ odpověděla nasupená Kim.

Celá událost ještě víc vygradovala poté, co se Kris vyjádřil, že už nemůže vystát Kourtney, sestru Kim, která celou jogínskou sešlost organizovala.

Jen pár měsíců po těchto scénách oznámila dvojice rozvod. „Po pečlivém uvážení jsem se rozhodla ukončit své manželství. Doufám, že všichni chápou, že to nebylo snadné rozhodnutí,“ uvedla hvězda. Jsme zvědaví, jaké pikantérie z jejich vztahu ještě vyplynou na povrch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám