Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních týdnech se Eva Decastelo (45) rozhodně nedržela zkrátka. Dokonce si natolik dopřávala, že jí váha nyní ukazuje o 6 kilogramů více než před vánočními svátky. Moderátorka a herečka se s kily navíc chce rychle rozloučit. Otázkou je, zda je to v jejím případě dobře.

Decastelo se totiž nyní pochlubila fotkou od bazénu a nutno říct, že její bujný dekolt nelze přehlédnout. Díky vyšší váze se tak může těšit i z většího poprsí, kvůli čemuž ani nemusila navštívit ordinaci plastického chirurga. „Výhodou toho, že přiberu, jsou ty prsa. Jako samozřejmě, že jsem vtipná a holka do nepohody, ale to mi nějak na té fotce nejde zachytit,“ svěřila se Eva.

Sexy brunetka je menší postavy a při svých 163 centimetrech je na ní opravdu vidět každé kilo. S těmi se rozhodla ale zatočit. „Od zítřka se zase vrhnu na cvičení a zkusím neprasit,“ svěřila se Eva. Uvidíme, zda jí lednové nadšení vydrží a za pár týdnů bude o nabraná kila zase lehčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám