Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Evu Čížkovskou (58) velmi často vídáme na televizních obrazovkách, kde ztvárňuje nejrůznější role. Každý si ji jistě vybaví jako nezapomenutelnou striptérku z Discopříběhu, jako kuchařku v Ohnivým kuřeti anebo bufetářku v seriálu Modrý kód. A jak to u seriálových rolí bývá, někdy scenáristé zasáhnou do děje tak, že ačkoli jsou jednotlivé postavy u diváků oblíbené, jejich seriálová životnost skončí.

To je také osud kantýnské, kterou od prvního dílu Modrého kódu ztvárňovala Eva Čížkovská. Její seriálové podnikání v gastronomii v rubavské nemocnici totiž dnešním dílem skončí. „Všechno má svůj čas, já jsem v Modrém kódu strávila krásné dva roky. Na natáčení byla skvělá parta, hodně kolegů jsem znala z předešlých projektů, na place vládla fajn atmosféra,“ sdělila nám herečka.

Ze svého konce v seriálu se ale nijak nehroutí. „Já nejsem ten typ, že bych něčeho v životě litovala, já jsem optimistka, a beru to tak, že když jsem skončila v Modrém kódu, tak třeba přijde nabídka do nějakého dalšího seriálu, uvidíme,“ dozvěděli jsme se od Evy, která se intenzivně věnuje také činohře.

„A vůbec si na práci nemohu stěžovat, hraji v zájezdovém představení Drahá legrace, pořádám v mateřských školkách dramaťáčky, moderuji nejrůznější akce, chystám premiéru činohry Ne(prodejné) manželky a s Petrou Řehořkovou pořádáme společné semináře,“ řekla herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám