Hlavní obsah
Článek

Na svatební cestu si museli pár měsíců počkat. Za to mají líbánky ale opravdu dokonalé. Roman Vojtek (51) a jeho žena Petra zabalili s příchodem nového roku kufry a vyrazili do exotiky.

„Jsme tu. Na naší vysněné svatební cestě. Moc děkujeme za vaše zprávy, které nám píšete. A hlavně děkujeme všem našim svatebním hostům, kteří nám na tuhle dovolenou snů svým darem přispěli. Slibujeme, že váš dar s tou největší láskou využijeme a do smrti smrťoucí na něj vzpomínati budeme,“ napsal si Roman na sociální síť.

Už několik dní si se svou půvabnou manželkou užívá na Maledivách. Uprostřed Indického oceánu si vychutnávají krásné počasí, bílé písčité pláže a průzračnou vodu. Veškerý čas tráví v plavkách a sluněním. Petra se dokonce po pár dnech pochlubila sexy fotkou v bikinách a nutno říct, že její štíhlou figuru jí lze jen závidět.

„Nebojte, je to tady strašný. Strašný teplo, strašně krásný výhled, strašně dobrý jídlo, strašně krásný moře, strašně boží manžel, strašně krásný všecko,“ pochlubila se nadšená Petra, která stejně jako Roman na líbánkách jen září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám