Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vlastina Svátková (42) zářila na premiéře filmu Můj příběh v odvážných sexy šatech. Málokdo tušil, že musela vytáhnout jen pár hodin před premiérou úplně jiný model. Šaty, které se měsíce chystaly na slavnostní premiéru, musela na poslední chvíli nahradit.

Vlastina měla vynést luxusní model návrháře Zoltána Tótha. Šaty ale před premiérou ušpinila deodorantem, a tak si je vzít netroufla. "Mrzí mě, že jsem nemohla vynést ty hedvábné od Zoltána, protože jsou opravdu krásné,“ posteskla si Vlastina,která je známá například z filmu Gangster Ka či seriálu První republika.

Ukázka z filmu Gangster Ka, kde Svátková hrála manželku představitele Radovana Krejčíře Hynka Čermáka

Litovat ale rozhodně nemusela. V sexy černomodrých šatech s hlubokým dekoltem vynikla její krásná štíhlá postava. "To modré není podprsenka, to jsou tak sofistikované šaty. Podprsenku nemám vůbec," dodala Vlastina, která ve filmu hraje týranou baletku, která při svém úniku od násilnického manžela nachází opět víru v sebe sama a druhou šanci na opravdové štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám