Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední volno před vážnou operací své fenky Lily si užila modelka Nikol Švantnerová (31). Kvůli jejímu zranění odjela na skok do Prahy, kde na veterině rozhodli, že jiné řešení není. "Původně jsem plánovala, že zůstaneme na Slovensku, kde jsme byli skoro tři týdny. Nakonec jsem kvůli Lilince musela na otočku odjet," vysvětlovala.

Nikol s kamarádkou Nikol Zimlovou už bez přítele Patrika, kterému začal zimní fotbalový trénink, zamířila zpět na východ kvůli předpremiéře filmu Příliš osobní známost, kam byla pozvaná.

"Ono jde spíš o ženský film, i když Patrik by ho určitě taky rád viděl, ale udělaly jsme si takovou dámskou jízdu," svěřila Švantnerová. "Lily přesuny snáší dobře. V autě spí, takže je v klidu, a je to hotelový pes, takže vydrží ležet v pelíšku, když mám nějaké povinnosti," dodala.

"Těžké je uhlídat ji venku, při venčení, protože nožičku, kterou jí budou v úterý operovat, by neměla zatěžovat. Ona je jako já, neumí odpočívat. Když jsem ji donesla do sněhu, hned chtěla utíkat, ale nejde jí to. Ale brala jsem ji hlavně proto, že se mnou je nejvíc v klidu. Samozřejmě to nošení je náročné, má deset kilo a já jsem nikdy moc neposilovala ruce. A po operaci to bude ještě horší," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám