Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komička Celeste Barber dokázala, jaký neskutečný vliv mají sociální sítě. Na nich tato slavná napodobitelka fotek celebrit dokázala vybrat přes 800 miliónů korun do fondu pro hasiče v Austrálii, kteří bojovali s rozsáhlými ohni.

Sbírka, kterou založila na Facebooku, nemá svým objemem vybraných peněz obdoby. Vzhledem ke své oblíbenosti se velice rychle rozšířila do celého světa a sdílejí ji i slavné osobnosti.

Dostala se až k bratrům Hemsworthům, kteří se se Celeste spojili při další podpůrné akci za záchranu australské přírody v hotelu v Byron Bay. Svalnatí krasavci Liam a Chris dopřáli komičce vřelé objetí jako poděkování za to, co pro záchranu udělala. Tenhle sendvič dvou sexy herců jí bude závidět nejedna fanynka. Od Chrise dokonce dostala polibek na tvář a chvíli v objetí si opravdu užívala.

Do dalších aukcí, které mají za účel vybrat další peníze na pomoc Austrálii v boji s ohni, poskytl Chris Hemsworth přímo sám sebe. Spolu s manželkou Elsou Pataky nabízí osobní trénink s oběma. Přihazovat se bude ještě týden a už nyní má nabídka cenu přes 30 tisíc dolarů. V nabídce je také večeře s hercem Simonem Bakerem, kterého můžete znát ze seriálu Mentalista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám