Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Adele (35) shodila přes 19 kilo a fanoušci šílí. Nepřestávají pět ódy na její neuvěřitelnou formu. V posledních měsících se skoro ztrácí před očima a na nových snímcích z pláže vypadá naprosto fantasticky. Navíc vyšlo najevo, že za hubnutím prý není skoro žádné cvičení, neboť ho Adele nemá ráda, ale převážně dieta a velká dávka odhodlání.

S hubnutím jí prý pomohla brazilská specialistka Camila Goodis. Trenérka sází hlavně na pilates a kombinaci cviků na posílení středu těla, ale pro The Sun přiznala, že Adele toho prý moc nenacvičí.

S instruktorkou se zpěvačka seznámila díky manželce Robbieho Williamse Aydě. Ta jednou vzala Adele s sebou na cvičení. „Znám Aydu dlouho a náhodou jsou s Adele dobré kamarádky. Nemyslím si, že ji tolik nadchlo cvičení samotné, ale změnila životní styl a věřím, že u ní zabrala hlavně dieta,“ řekla Goodis.

Zpěvačka prý konzumuje méně kalorií a hlídá si, aby měla vyšší výdej energie. Vyhledala prý pomoc i známého fitness guru Joea Wickse nebo trenéra celebrit Daltona Wonga, který pracoval například s Jennifer Lawrence.

Adele prý jí převážně rostlinnou stravu a cvičí pilates. Od rozchodu s manželem Simonem Koneckim, který ohlásili v dubnu, se nový životní styl pozitivně podepsal prý i na její energii a náladě. S otcem syna Angela (7) randila zpěvačka od roku 2011, vzali se v roce 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám