Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco většina jejích kolegů byla před pár dny v hotelu Beverly Hilton na předávání Zlatých glóbů, herečka Sarah Michelle Gellar, známá například jako seriálová přemožitelka upírů Buffy, letos musela ceremoniál ze zdravotních důvodů vynechat. Střevní chřipka ji upoutala na lůžko. Předávání ale sledovala alespoň v televizi. S manželem? I tak se to dá říct. Fotky obličeje Freddieho Prinze Jr. zdobily pyžamo, které měla na sobě.

Vzhledem k tomu, že jejich manželství klape už 18 let, se v rozhovorech stále dokola opakuje otázka: Jak na fungující dlouhodobý vztah? Naposledy herečka a máma dvou dětí odpovídala v září následovně: „Pravdou je, že na jakémkoli vztahu, ať už partnerském, přátelském nebo obchodním, musíte pracovat. Ale lidé nechtějí pracovat. Chtějí okamžité reakce a okamžité výsledky. Ale dá to (vztah) práci,“ uvedla.

Sama to praktikuje už od roku 2000, kdy se svým mužem začala randit. O rok později se zasnoubili a následující rok měli svatbu. Mají spolu desetiletou Charlotte a sedmiletého Rockyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám