Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden vyšlo najevo, že je herečka Michelle Williams (39) zasnoubená, s novou láskou navíc čeká i potomka. S rostoucím bříškem a po boku partnera Thomase Kaila se objevila i na Zlatých glóbech, odkud si odnesla cenu za nejlepší ženský herecký výkon v mini sérii Fosse/Verdon.

Při děkovné řeči tak trochu překvapila, když začala hovořit o potratech. „Nestála bych tady, kdybych neměla sama možnost volby. Možnost si zvolit, kdy a s kým chci mít potomky. Chápu, že má rozhodnutí mohou vypadat jinak než vaše, ale děkuji Bohu, že žijeme v zemi, která nám umožňuje žít tak, jak sami chceme."

Nejen že si za plamenný projev vysloužila hlasité ovace, speciálně od ženského zastoupení v hledišti, ale také dohnala k slzám svou blízkou přítelkyni a kolegyni z Dawsonova světa Busy Philipps. Ta se netají tím, že prodělala interrupci už v patnácti letech. Je také velkou odpůrkyní zákonů, které zakazují ženám potraty.

Williams je matkou čtrnáctileté Matildy, kterou má s předčasně zesnulým Heathem Ledgerem (†28). V červenci 2018 se provdala za muzikanta Phila Elveruma, začátkem loňského roku ale ohlásili rozchod. Se současným snoubencem spolupracovala právě na zmiňované sérii Fosse/Verdon, kterou Kail režíroval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám