Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Playmate Lela Ceterová se ještě před Vánocemi stala pyšnou maminkou dcerky Lili, jejímž tatínkem je zápasník MMA Karlos Vémola (38), známý také pod přezdívkou Terminátor.

Ještě před porodem se milovnice plastických úprav zevnějšku chlubila jednou sexy fotkou v prádle s těhotenským bříškem za druhou. Teď si naplno užívá mateřství a pózuje se svou krásnou dcerkou. Naposledy odkryla svou tvář bez vrstev make-upu a vyznala se z obrovské mateřské lásky.

Lela Ceterová si upravila poprsí.

„Toto je nejvíc. Rodina pro mě bude vždy nejdůležitější. Lilinku budeme vždy chránit, protože každá milující matka chce pro svoje dítě jen to nejlepší. Láska k ní je větší než cokoliv jiného,“ rozněžnila se Lela nad svou dcerkou.

Pyšným tatínkem je samozřejmě i Karlos, který má z předchozích vztahů dvě děti, a tak má s rodičovstvím zkušenosti. Pokud zrovna netrénuje, naplno se malé princezničce věnuje a chová ji na své mužné hrudi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám