Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) si užívá zaslouženou pauzu na Maledivách, kde nabírá sílu mezi koncerty v rámci turné Madame X. Na exotickou dovolenou ji doprovodily nejen její ratolesti, ale také její objev, tanečník Ahlamalik Williams.

Vztahem s pětadvacetiletým zajdou se netají a pochlubila se dokonce společnými snímky. Na ostrovy s ní vyrazila dcera Lourdes (23), dvojčata Estere a Stelle (7), dcera Mercy (13) i syn David (14). Chyběl pouze nejstarší syn Rocco (19).

Na prvním snímku Madonna s Ahlamalikem, na druhém i se synem Davidem.

Ačkoliv se s Ahlamalikem začala popová diva objevovat veřejně až v poslední době, údajně spolu randí už rok. Tanečníkův otec to sdělil americkému TMZ. Doplnil také, že vztah už je prý dokonce vážný.

Madonna se podle Daily Mailu před svátky nepohodla s bývalým manželem Guyem Ritchiem. S ním má syna Rocca a společně také adoptovali Davida. Guy prý nesouhlasil s tím, aby děti odjely se zpěvačkou slavit příchod nového roku, a dokonce požádal soudy, aby tomu zabránily. S britským režisérem se zpěvačka v minulosti soudila právě o Rocca. V roce 2016 soud rozhodl, že chlapec bude žít s otcem v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám